Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Rosépeppar- och balsamicomarinerade jordgubbar

Rosépeppar- och balsamicomarinerade jordgubbar är en spännande dessert. Jordgubbar matchar lite tuffare smaker som balsamvinäger och rosépeppar.

Rosépeppar- och balsamicomarinerade jordgubbar
Rosépeppar- och balsamicomarinerade jordgubbar
Rosépeppar- och balsamicomarinerade jordgubbar
Foto: Ulrika Ekblom

Ingredienser

  • 1 ljordgubbar
  • 2 mskbalsamvinäger
  • 0,5 dlflorsocker
  • 2 tskrosépeppar

Tillbehör

  • kokosglass- eller vaniljglass

Gör så här

  1. Snoppa och halvera jordgubbarna.

  2. Vispa ihop balsamvinäger, florsocker och smulad rosépeppar och häll över jordgubbarna. Låt stå i rumstemperatur ca 15 min.

  3. Servera med glass.

Vad tyckte du om receptet?