Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Rosé-slush

Rosé-slush svalkar gott när det är varmt ute. Eftersom vinet innehåller alkohol tar det längre tid än vatten att frysa. Frys in rosévinet ca 1 dygn.

Rosé-slush
Rosé-slush
Rosé-slush
Foto: Helén Pe

Ingredienser

  • 1 flaskarosévin- (75 cl)
  • 1 dllemonad- ej kolsyrad

Garnering

  • rosmarin

Gör så här

  1. Häll upp vinet i ca 3 istärningslådor. Frys ca 1 dygn.

  2. Lägg vintärningar i mixerkannan och häll på lemonad. Mixa, stanna mixern och rör om om det behövs.

  3. Häll upp i glas och servera med sugrör eller lång sked och garnera med en kvist rosmarin.

Vad tyckte du om receptet?