Här är vårt recept på en enkel tårtbotten.
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Med färgad kokos och färska bär blir tårtan en rosa dröm!
Gör tårtbottnarna.
Häll kokosflingorna på ett fat. Tillsätt karamellfärg droppvis, och blanda kokosflingorna med fingrarna till önskad rosa färg.
Lägg mascarpone i en bunke. Tillsätt florsocker och vispa tills slätt och krämigt. Vispa i grädden, lite i taget, till en tjock kräm.
Bred lite av krämen på tårtbottnarnas kanter och rulla kanterna i de rosa kokosflingorna.
Toppa tårtbottnarna med mascarponekräm och ställ kallt cirka 1 timme. Lägg ihop bottnarna och garnera med bär och mynta.
Sikta över florsockret.
Här är vårt recept på en enkel tårtbotten.
Recept från Mitt kök