Recept: Petra Pettersson, Gunilla von Heland, Charlotte Jenkinson
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på rosa gubbröra. Som gubbröra fast med en gnutta rödbeta. Små finska surdegsrågskorpor finns i välsorterade butiker. Spenatbladen gör att skorporna håller sig krispiga.
Koka äggen 6 min. Spola dem i kallt vatten. Skala och hacka dem. Skala och finhacka löken. Hacka ansjovis och rödbeta.
Blanda äggen med lök, ansjovis och rödbeta. Blanda ner dill och senap.
Lägg spenatblad i skorporna och fördela röran i. Toppa med spenatblad och dill.
Recept: Petra Pettersson, Gunilla von Heland, Charlotte Jenkinson