Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Förföriskt god parfait med smak av romdränkta russin och kokos toppas med nystekta äppelskivor. Passar även bra till ananas och apelsin.
Blötlägg russinen i rom och låt dem ligga och dra i romen i cirka 12 timmar.
Pensla en sockerkaksform med majsolja.
Vispa grädden tills den blir toppig.
Blanda äggulor och socker. Vispa blandningen fluffig. Rör ner russinen och kokosflingorna.
Vänd ner grädden i äggsmeten lite åt gången. Häll blandningen i formen och ställ i frysen i minst 6 timmar.
Innan servering. Skär äpplena i skivor, strö över sockret och stek dem mjuka några minuter. Servera parfaiten med de ljumna äppelskivorna.
Recept från Mitt kök