Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Romglögg

Den här romglöggen är inte så söt, utan mer som kryddigt glühwein.

Romglögg
Romglögg
Romglögg

Ingredienser

  • 5 dlvin- rött (inte fatlagrat)
  • 1 dlfarin strö- brun
  • 1 dlrom- mörk
  • 1 dlportvin- rött
  • 1kanelstång- liten
  • 5nejlikor- hela
  • 20kardemummakapslar

Gör så här

  1. Blanda vin och farinsocker i en kastrull. Värm försiktigt så att sockret löser sig.

  2. Blanda i övriga ingredienser.

  3. Låt dra 3-4 timmar eller över natten.

  4. Sila bort kryddorna före servering och värm glöggen.

Vad tyckte du om receptet?