Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Renstek, pepparrot, prästost och gräslök. Nordiska smaker är alltid lika uppskattat.
Hacka rensteken och blanda ingredienserna till rensteksfyllningen. Blanda ingredienserna till ostfyllningen.
Kantskär brödet.
Lägg två bröd bredvid varandra. Bred på hälften av rensteksfyllningen. Lägg på ett lager bröd och bred över hälften av ostfyllningen. Lägg på ett lager bröd till och bred över resten av rensteksfyllningen. Lägg på de sista brödskivorna. Bred resten av ostkrämen över hela tårtan.
Plasta in och låt tårtan vila över natten i kylen så att brödet blir saftigt.
Vid servering: Tryck hackad gräslök och valnötter runt tårtans kanter. Garnera med renstek, rädisor, druvor, nötter, gräslök och selleriblad.
Recept från Mitt kök