Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 22g
Protein: 33g
Kolhydrater: 41g
Det går lika bra med varmrökt lax eller annan rökt fisk.
Skrubba och koka potatisen mjuk i saltat vatten. Häll av vattnet och låt ånga av. Ta bort skinn och ben från fisken.
Blanda crème fraiche med pepparrot och krydda med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar.
Skala och finhacka löken. Vispa ihop olja, vinäger, 2 tsk salt och 2 krm peppar. Blanda ner löken i dressingen.
Halvera potatisen. Snoppa och halvera jordgubbarna. Häll dressingen över potatisen och vänd runt. Vänd i salladsblad och jordgubbar.
Servera potatissalladen med rökt fisk och pepparrotscrème.