Det är superhärligt med rökt fisk på sommaren. Vårt tips är att förvara rökt fisk kallt i kylen, gärna inlindad i folie, för att undvika att andra varor tar smak.
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Det är superhärligt med rökt fisk på sommaren. Vårt tips är att förvara rökt fisk kallt i kylen, gärna inlindad i folie, för att undvika att andra varor tar smak.
Börja med att pickla fänkålen. Blanda i en lag av ättiksprit, socker och vatten, koka upp och låt svalna något. Lägg ner tunt skivad fänkål i lagen. Låt stå kallt, 10 minuter.
Skiva färskpotatisen och lägg på botten av tallrikarna. Riv isbergssallaten i bitar och blanda med spenat och lägg ovanpå. Dela jordgubbarna och fördela ovanpå. Krama ur fänkålen och lägg i mitten. Fördela skinnfria bitar makrill på salladen. Garnera med dill.
Det är superhärligt med rökt fisk på sommaren. Vårt tips är att förvara rökt fisk kallt i kylen, gärna inlindad i folie, för att undvika att andra varor tar smak.
Recept från Mitt kök