Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Rökt lax med primörer och dillsås

20 min 

Här ska det vara varmrökt lax, som smakar milt och gott till de nykokta primörerna.

Rökt lax med primörer och dillsås
Rökt lax med primörer och dillsås
Rökt lax med primörer och dillsås

Ingredienser

  • 400 glaxfilé- varmrökt eller makrill
  • 8potatisar
  • 1 knippamorötter
  • 1 knippalök
  • 200 gsockerärter
  • 2 dlcrème fraiche- lätt
  • 3 mskdill- hackad
  • 1 krmsalt

Gör så här

  1. Ansa potatis och grönsaker och koka dem i saltat vatten. Koka potatis och morötter ca 15 min och lök och socker- ärter ca 5 min.

  2. Blanda creme fraiche, dill och salt.

  3. Servera fisken med grönsakerna och såsen.

Vad tyckte du om receptet?