Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Rökt kalkonbröst med krämig sallad


Späda potatisar och grönsaker i en krämig dressing är gott till rökt kalkonbröst.

Rökt kalkonbröst med krämig sallad

Rökt kalkonbröst med krämig sallad

Rökt kalkonbröst med krämig sallad

Ove Lindfors

Ingredienser

  • 200 grökt kalkonbröst- cirka, skivat

Sallad:

  • 600 gdelikatesspotatis- cirka
  • 100150 grädisor
  • 100150 gsockerärter
  • 1 litenrödlök

Örtdressing:

  • 1,5 dlgräddfil
  • 1 mskdijonsenap
  • 2 tskhonung- flytande
  • 3 mskdill- hackad
  • 3 mskgräslök- hackad
  • flingsalt
  • peppar- nymald

Gör så här

  1. Skrubba potatisen ren och koka den mjuk i lättsaltat vatten. Låt kallna och skär i bitar.

  2. Blanda ingredienserna till dressingen och smaka av med salt och peppar.

  3. Klyfta rädisorna, strimla eventuellt sockerärterna och hacka löken. Blanda potatis, grönsaker och dressing. Smaka av med salt och peppar.

  4. Lägg upp salladen och servera tillsammans med rökt kalkonbröst.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök