Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En sallad som är god till alla sorters fiskar. Här är det skivad kallrökt
hälleflundra men den är lika god till rökt lax, rökt makrill eller
böckling och även till gravad fisk.
Äppel- och sellerisallad: Skala rotsellerin och skär den i fina strimlor. Förväll dem ca 1 min i kokande lättsaltat vatten. Skölj i kallt vatten och låt dem rinna av. Skala och strimla äpplet. Blanda alla ingredienser i en bunke. Smaka av med salt och peppar
Örtdressing: Mixa alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.
Lägg upp fisken på tallriken med äpple- och sellerisallad. Häll över örtdressingen och garnera med limeklyftor och timjan.