Denna härliga senapsgravade sill tar två dagar att göra. Ett tips är att undvika olivolja som kan göra senapssåsen bitter i smaken.
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Denna härliga senapsgravade sill tar två dagar att göra. Ett tips är att undvika olivolja som kan göra senapssåsen bitter i smaken.
Blanda gravningslagen så att saltet löser sig.
Dra skinnet av sillfiléerna.
Lägg filéerna i gravningslagen och rör försiktigt. Låt filéerna ligga kallt i drygt 1 dygn i kylskåp.
Blanda alla ingredienser till kryddsättningen utom oljan och dillen i en mixer.
Häll i oljan i en fin stråle medan mixen går.
Rör i den hackade dillen.
Slå senapssås över de gravade, väl avrunna sillfiléerna. Låt stå kallt och dra i 4 dygn.
Denna härliga senapsgravade sill tar två dagar att göra. Ett tips är att undvika olivolja som kan göra senapssåsen bitter i smaken.
Recept från Mitt kök