Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Rödkålssallad - gott till asiatiska rätter

Koriander, soja, risvinäger och chili ­sätter smak på rödkålssalladen.

Rödkålssallad - gott till asiatiska rätter
Rödkålssallad - gott till asiatiska rätter
Rödkålssallad - gott till asiatiska rätter
Rödkålssallad passar perfekt i det asiatiska köket Foto: Charlie Drevstam

Ingredienser

  • 300 grödkål
  • 3 mskrisvinäger
  • 1 mskkoreansk chilipasta
  • 1 mskchili- hackad
  • 1 mskjapansk soja
  • 1 krukakoriander
  • 1 tskströsocker

Gör så här

  1. Strimla kålen tunt på mandolin eller med osthyvel.

  2. Blanda kålen med övriga ingredienser. Låt stå ca 10 min före servering.

Vad tyckte du om receptet?