Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Rödkålssallad med babyspenat och valnötter


En riktigt god sallad med äpplen, nötter och spenat.

Rödkålssallad med babyspenat och valnötter

Rödkålssallad med babyspenat och valnötter

Rödkålssallad med babyspenat och valnötter

PERNILLA WÄSTBERG

Ingredienser

  • 0,5 huvudrödkål
  • 2 msksmör
  • 2äpplen- röda fasta svenska
  • 50valnötter- gr
  • 2 mskbalsamicosirap- vit
  • 100babyspenat- gr
  • salt
  • peppar efter smak

Gör så här

  1. Finstrimla rödkålen. Stek i smör i en panna tills den är mjuk.

  2. Skär äpplena i tärningar. Rör ner i rödkålen och fortsätt steka tills också äpplena är mjuka.

  3. Hacka valnötterna.Häll balsamvinäger över äpplen och rödkål och blanda. Smaka av med salt och peppar.

  4. Rör ner spenaten och valnötterna precis innan servering.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök