Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Rödkålssallad med apelsin

Mycket vacker, krispig och god rödkålssallad.

Rödkålssallad med apelsin
Rödkålssallad med apelsin
Rödkålssallad med apelsin
Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 0,25 strödkålshuvud
  • 4 stapelsiner
  • 100 gjulnötter- blandade
  • 1 dlbladpersilja- fint hackad
  • 150 gbär- torkade, havtorn, vinbär, blåbär, tranbär

Dressing

  • 1 dlrapsolja
  • 1 mskdijonsenap
  • 0,25 dläppelcidervinäger
  • 12 stvitlöksklyftor- krossade
  • salt
  • svartpeppar- nymalen
  • 2 tskråsocker strö

Gör så här

  1. Strimla rödkålen mycket tunt. Skala och skär apelsinköttet i bitar. Grovhacka valnötter och finhacka persiljan. Blanda samman i en skål tillsammans med tranbären.

  2. Vispa ihop alla ingredienser till dressingen och häll den över salladen.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök