Mitt kök tipsar! Grilla hela fisken med ben, då blir den som bäst. Det sitter mycket smak i benen på en fisk.
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Mitt kök tipsar! Grilla hela fisken med ben, då blir den som bäst. Det sitter mycket smak i benen på en fisk.
Rensa fisken om den inte är rensad. Skölj i kallt vatten och torka med lite papper.
Skiva löken och citronen till tunna skivor.
Salta och peppra fisken på ut- och insidan. Fyll fisken med citron, lökskivor samt timjan. Lägg några smörklickar ovanpå fisken.
Lägg fisken på folie i en och vik upp så att fisken ligger i ett paket.
Lägg fisken på grillen med kolen på ena sidan och fisken på den andra. När fisken har uppnått 45-47 grader och låt den vila i foliepaketet tills den uppnår 50-54 grader.
Mitt kök tipsar! Grilla hela fisken med ben, då blir den som bäst. Det sitter mycket smak i benen på en fisk.
Recept från Mitt kök