Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Det här är en riktigt härlig cole slaw där flera goda kålsorter samsas. Sesamfrö ger crunch och äpple friskar upp!
Ansa och finstrimla rödkål, vitkål och grönkål. Skala och finhacka löken. Lägg kål och lök i en bunke och strö på saltet. Ställ under press ca 3 timmar men gärna längre, ca 12 timmar.
Krama ut eventuell vätska ur kålen. Kärna ur och finstrimla äpplena. Blanda äpple och russin med kålen.
Rör ihop majonnäs, senap, vinäger, salt och peppar. Blanda såsen väl med kålen.
Rosta sesamfröna i en stekpanna tills de har fått lite färg. Låt svalna. Vänd ner sesamfröna och strö lite på toppen.