Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på rödbetswrap med isterband, senapsgräddfil och rödkålssallad. Tortillabröd med rödbetor är en rolig nyhet på tacohyllan och de passar perfekt att fylla med ett matigt isterbandsfräs, saltgurka, gräddfil och rödkål.
Värm tortillabröden enligt anvisning på förpackningen. Dra bort skinnet från isterbanden och smula sönder inkråmet. Tärna potatisen. Skala och hacka löken.
2. Stek isterbandsinkråmet i en torr stekpanna tills det fått fin färg och är smuligt. Blanda i potatis och lök och stek ytterligare ca 5 min under omrörning. Krydda med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar.
Finstrimla kålen. Blanda kålen med 1 msk olja, 1/2 msk vinäger, 2 krm salt och 1 krm peppar.
Skär saltgurkan i stavar. Blanda gräddfilen med senap och krydda med 2 krm salt och 1 krm peppar.
Fördela isterbandsfräs, rödkålssallad, saltgurka och senapsgräddfil på tortillabröden. Vik ihop och servera.