Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Rödbetssallad med fikon, mozzarella och hasselnötter. Färska örter förhöjer smaken på den här goda salladen. Här passar till exempel oregano, basilika, persilja, rosmarin eller vattenkrasse.
Fikonbalsamico: Dela fikonet i klyftor. Lägg i en kastrull, häll på balsamvinägern och koka upp.
Sila av och blanda med honungen och olivoljan. Salta och peppra.
Rödbetssallad: Skär rödbetorna och mozzarellan i bitar.
Lägg upp salladen på ett stort fat. Lägg på rödbetorna och mozzarellan.
Skär fikonen i klyftor. Strimla rödlöken tunt och lägg fikonen och rödlöken på fatet.
Rosta hasselnötterna på medelvärme i en torr stekpanna. Låt svalna och strö nötterna över salladen.
Lägg på rödbetsgroddar och oregano. Ringla över dressingen.
Recept från Mitt kök