Recept av Christian Hellberg
Tips! Försök att skala betorna så att de blir släta och fina – ser naturligt och levande ut.
SE ÄVEN: Bästa recepten med grönkål
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Krämig och god rödbetssallad är en riktig klassiker, toppa gärna med strimlat äpple.
Koka betorna mjuka i saltat vatten. Gnugga av skalet under rinnande vatten. Halvera betorna.
Koka upp ättika, socker och vatten och häll över betorna. Låt stå i kylen ett dygn.
Vispa äggulor, senap, vinäger och salt kraftigt, Tillsätt oljan i en tunn stråle under kraftig vispning.
Sila lagen från rödbetorna och skär dem i mindre bitar. Blanda betorna med majonnäsen. Toppa med strimlat äpple.
Recept av Christian Hellberg
Tips! Försök att skala betorna så att de blir släta och fina – ser naturligt och levande ut.
SE ÄVEN: Bästa recepten med grönkål