Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Rödbetsmuffins med limefrosting går utmärkt att frysa, men vänta med att lägga på frostingen till strax före servering.
Sätt ugnen på 200°. Mal eller mixa hasselnötterna. Skala och riv rödbetorna och se till att spara så mycket saft/vätska som möjligt, det går enkelt att riva i en matberedare. Skölj citronen noga i ljummet vatten. Riv skalet.
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda alla torra ingredienser. Blanda ihop alla ingredienser.
Fördela smeten i muffinsformar ställda på en plåt, fyll dem till 3/4. Grädda mitt i ugnen ca 12 min. Ta ut och låt kallna på galler.
Frosting: Skölj limen noga i ljummet vatten. Riv skalet. Blanda ihop ingredienserna till en smet. Bred frosting på muffinsen.