Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Den här saftiga kakan täcks av en frosting smaksatt med honung och saften från en limefrukt. Garnera med finrivet limeskal.
Rödbetskaka: Sätt ugnen på 175 grader.
Lägg bakplåtspapper i en ugnsfastform cirka 25x20 centimeter.
Vispa ägg och kokossocker pösigt.
Blanda torra ingredienser i en skål, vänd ner blandningen i äggsmeten.
Tillsätt rapsolja och rivna rödbetor.
Häll upp smeten i formen. Grädda i mitten av ugnen i cirka 40 minuter. Prova med en sticka om den är färdig.
Frosting: Vispa upp smöret med limesaften.
Vispa Philadelphiaosten med honungen i en separat skål.
Vispa ner lite i taget av smöret i Philadelphiaosten, vispa kraftigt med en elvisp.
Bred frostingen över kakan och strö över limeskal.
Recept från Mitt kök