Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Rödbetsjuice med granatäpple och ingefära

Rödbeta och granatäpple är ett riktigt dream team i denna rödbetsjuice! Citron och ingefära tillför friskhet.

Rödbetsjuice med granatäpple och ingefäraRödbetsjuice med granatäpple och ingefäraRödbetsjuice med granatäpple och ingefära
Foto: Pernilla Ahlsén

Ingredienser

  • 6rödbetor
  • 1 bitingefära- (ca 3 cm)
  • 2granatäpplen
  • 0,5 dlcitron- pressad

Gör så här

  1. Skala och skär rödbetor och ingefära i mindre bitar. Lägg dem i en råsaftcentrifug. Skär granatäpplena i fyra bitar vardera. Ta ut kärnorna och lägg i centrifugen.

  2. Pressa juicen i centrifugen. Häll upp i kanna och tillsätt citronsaften. Rör om. Häll upp på fyra glas, gärna med is, och drick genast.

Vad tyckte du om receptet?

Inte råsaftcentrifug hemma?

Om du inte har en råsaftcentrifug kan du finriva rödbetorna och pressa ut saften. Du får inte lika mycket juice, så lägg i så fall på några rödbetor i receptet.