Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Rödbetsdipp

Rödbetsdipp är en snabblagad dipp som görs av färdigkokta rödbetor. Rågbrödssnacks är torkat rågbröd som är knaprigt som chips.

Rödbetsdipp
Rödbetsdipp
Rödbetsdipp
Foto: Per Ranung

Ingredienser

  • 2rödbetor- färdigkokta
  • 100 gfärskost- naturell
  • 0,5 mskrödvinsvinäger
  • 0,5 mskhonung
  • 2 krmsalt
  • 50 gfetaost
  • 0,5 asksmörgåskrasse
  • 1 tskolivolja

Tillbehör

  • rågbrödssnacks- (Ica)

Gör så här

  1. Torka av rödbetorna med hushållspapper. Mixa dem med färskost, vinäger och honung. Krydda med salt.

  2. Lägg rödbetsdippen i en skål och smula över fetaosten. Klipp över krasse och ringla på olja. Servera med rågbrödssnacks.

Vad tyckte du om receptet?