Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Tillbehör till hamburgare går att alternera nästan in i det oändliga. Variera med ädelost, chèvre, cheddar, syltlök eller en klick rödlöksmarmelad. Istället för pepparotsvisp kan man göra en fetaostkräm.
Skala och riv rödbetor, potatis och lök.
Tillsätt ägg, vitlök och blanda ner vetemjöl, salt och peppar. Blanda till en jämn smet.
Hetta upp smör i panna och stek på lågvärme. Forma bullarna i handen. Jag plattade även till dem på skärbräda med en stekspade för att få en rund och fin form. Stek dem på varje sida på svag värme tills de har fått fin färg.
Rör ihop kesella och pepparot till en jämn smet.
Servera burgaren på stekt bröd med sallad, lök, pepparotsvisp och en skiva en bresaola.
Recept från Mitt kök