Recept och styling Caroline Hofberg
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Goda brownies med mäktig chokladsmak. Genom att blanda i rödbetor i smeten blir kakan extra saftig.
Sätt ugnen på 200 grader. Smält smör och choklad i vattenbad. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Rör ner chokladblandningen i äggvispet.
Blanda i rödbetor, likör och valnötter. Vänd sist ner mjölet.
Häll smeten i en smord och mjölad långpanna, cirka 20x30 centimeter. Grädda i mitten av ugnen 35– 40 minuter. Känn med en prov- sticka att kakan är klar. Låt kallna.
Smält chokladen till krämen i vattenbad. Blanda i kaffet. Vispa ihop smör, ost, florsocker och apelsinskal.
Rör ner en klick av ost/smörblandningen i chokladen. Blanda sedan chokladen i ost/smörblandningen. Bred krämen över kakan och skär upp i rutor.
Recept och styling Caroline Hofberg
Recept från Mitt kök