Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Rödbets- och ingefärshummus

Rödbets- och ingefärshummus serveras gärna med bröd. Ingefäran friskar upp hummusen och ger en god smakbrytning.

Rödbets- och ingefärshummusRödbets- och ingefärshummusRödbets- och ingefärshummus
Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 2vitlöksklyftor
  • 350 gkikärter- kokta
  • 200 grödbetor- kokta
  • 15 gingefära- riven
  • 0,5 dlolivolja
  • 3 msktahini (sesampasta)
  • 3 mskcitron- pressad
  • 1,5 tsksalt

Gör så här

  1. Skala och hacka vitlöken. Lägg alla ingredienser i en matberedare. Mixa till en grynig röra.

Vad tyckte du om receptet?