Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Rostade rödbetor med balsamvinäger, timjan och vitlök smakar härligt tillsammans med en smakrik ostkräm.Betorna och ostkrämen är goda till allt grillat, men en höjdare till lammkött och lax.
1 Sätt ugnen på 225 grader. Borsta rödbetorna rena. Dela eller klyfta de som är större.
Blanda rödbetor, olivolja, vitlök, timjan, vinäger, salt och peppar i en bunke. Häll över på en plåt med bakplåtspapper.
Rosta i mitten av ugnen tills rödbetorna är mjuka, cirka 25 minuter. Servera med örtostkrämen.
Ostkrämen: Rör ihop philadelphiaost och kesella. Blanda i vitlök, pecorino och örter. Smaka av med salt och peppar.
Recept från Mitt kök