Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Rödbetor med lök och senap

Rödbetorna blir ett perfekt tillbehör till både skinka och kalvsylta.

Rödbetor med lök och senap
Rödbetor med lök och senap
Rödbetor med lök och senap

Ingredienser

  • 4rödbetor- färska
  • 1schalottenlök
  • 2 msksenap- grov
  • 1 mskättiksprit- (12 %)
  • 0,5 dlolivolja
  • 1 tskflingsalt
  • 1 krmsvartpeppar- nymald
  • 3lagerblad

Gör så här

  1. Koka rödbetorna i vatten tills de är mjuka. Skala och skär dem i halvor eller klyftor.

  2. Skala och skiva löken. Blanda senapen med ättika, olja, salt och peppar.

  3. Lägg rödbetorna på ett fat. Strö på löken och ringla över dressingen. Garnera med lagerblad. Serveras ljumma eller kalla.

Vad tyckte du om receptet?