Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Många goda smaker i samma skål, vilken lyx! Strö salladslök, nötter och kokoschips över grytan och garnera med koriander och lime.
Koka riset enligt förpackningen.
Tvätta, torka och skär sötpotatisarna i kuber. Hacka silverlöken grovt, fräs sötpotatisen och löken i 2 matskedar rapsolja. Lägg i 2 skivade vitlöksklyftor mot slutet. Lägg över allt i en gryta.
Lägg i currypastan och häll på kokosmjölken och vattnet, rör om. Koka upp och låt sjuda cirka 5 minuter tills potatisen är mjuk. Lägg i majsen.
Skär pak choi i cirka 3 centimeter breda bitar och fräs på i 2 matskedar rapsolja tillsammans med 2 hackade vitlöksklyftor, salta och peppra.
Servering: Strimla salladslöken. Lägg upp riset i portionsskålar, lägg på gryta och pak choi. Strö över salladslöken, nötter och kokoschips. Garnera med koriander, vitlöksgroddar och lime.
Recept från Mitt kök