Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Röd fruktsallad

Läcker sallad fullproppad med en massa nyttigheter, såsom röd endive, blodgrape och vattenmelon. Toppa gärna med granola och torkade tranbär. Perfekt att servera som mellanmål eller gott tillbehör.

Röd fruktsallad
Röd fruktsallad
Röd fruktsallad
Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 1endive- röd
  • 1blodgrape
  • 1apelsin
  • 1 klyftavattenmelon
  • 0,5granatäpple
  • 1 dlpekannötter
  • 1 mskagavesirap
  • 34 kvistarrosmarin

Gör så här

  1. Skölj och ta av bladen på salladen och lägg på ett stort fat.

  2. Skala blodgrapen och apelsinen och skär i skivor.

  3. Skär vattenmelonen i skivor. Varva frukten på fatet.

  4. Strö över granatäppelkärnor och nötter. Ringla över sirap och strö över rosmarin.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök