Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Rispappersrullar

Servera vackra paket med frukt och bär, inlindade i tunna rispappersrullar. Ringla över honung och doppa i cashewnötssmör.

Rispappersrullar
Rispappersrullar
Rispappersrullar
Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 0,25melon- cantaloupe eller galia
  • 1päron
  • 23kiwi
  • 8rispapper
  • 16hallon

Tillbehör

  • 2 mskhonung- flytande
  • 4 dlbär- färska
  • 2 dlcashewnötssmör

Gör så här

  1. Skala och strimla melonen fint. Kärna ur och strimla päronet. Skala och skär kiwin i skivor.

  2. Sjud vatten, det ska vara varmt men inte koka. Doppa ett rispapper i taget. Lägg rispappret på ett fat och lägg 1 eller 2 skivor kiwi i mitten. Lägg på melonstrimlor, päronstrimlor och hallon. Rulla ihop och vik in ändarna.

  3. Servering: Ringla honung över de fyllda rispappersrullarna. Servera med färska bär och cashewnötsmör som dipp.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök