Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
De här rullarna är hur fräscha som helst och trevliga att servera till förrätt eller som plockrätt. Lite pyssliga att laga, men inte alls svåra.
Rullar: Tillaga nudlarna enligt förpackningen. Låt dem rinna av väl. Klipp dem i mindre bitar. Blanda ihop sesamolja, fisksås, limesaft, ingefära och mynta. Blanda i nudlarna.
Strimla sockerärterna tvärsöver. Strimla salladslökarna. Blanda ner sockerärter, lök och mango i nudlarna.
Blöt upp ett rispapper i taget i kokhett vatten tills de är mjuka. Lägg en liten hög nudelsallad på varje ark. Vik ihop ”långsidorna” och rulla ihop så att rullarna tillsluts.
Dipp: Blanda ingredienserna och rör tills sockret löst sig. Servera dippen i små skålar och doppa rullarna i.
Recept från Mitt kök