Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Vackra, vegetariska rullar att som passar perfekt på sommarbuffén. Teriyakisås eller soja passar också bra att servera till.
Koka upp vatten och låt det svalna tills det är varmt men inte hett. Häll över vattnet i en skål.
Skala och strimla morötterna fint. Strimla salladslöken och rödkålen fint. Skala och skär avokadon i tunna klyftor.
Doppa rispappren i vattnet ett och ett och fördela grönsakerna och spenaten i rispapprena, spara lite spenat till garnering. Droppa över lite lime och strö över kryddorna och lite salt. Rulla ihop och lägg på ett fat. Garnera med spenat och rostade sesamfrön. Servera med sweet chilisås.
Recept från Mitt kök