Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Rispanna med kyckling och chorizo

Recept på krämig och lättlagad rispanna med kyckling och chorizo. Kinamix innehåller ris, ärter, majs och paprika, praktiskt med allt i ett.

Rispanna med kyckling och chorizo
Rispanna med kyckling och chorizo
Rispanna med kyckling och chorizo
Foto: Stefan Wettainen

Ingredienser

  • 500 gkycklinglårfiléer
  • 200 gchorizo- färsk
  • 800fryst kinamix
  • olivolja
  • salt
  • nymald svartpeppar

Gör så här

  1. Putsa kycklinglårfiléerna och skär dem i mindre bitar. Skär korven i skivor. 

  2. Stek korven i en stekpanna tills den fått fin färg. Ta upp den på ett fat så länge. Stek kycklingen i fettet efter korven samt 1 msk olja ca 5 min. Krydda med 1 tsk salt och 2 krm peppar. Blanda i kinamixen och stek under omrörning ca 5 min.

  3. Strö korven över kyckling- och risblandningen och servera.

Vad tyckte du om receptet?