Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 15g
Protein: 14g
Kolhydrater: 62g
Recept på risotto med squash och rödlök. En vegetarisk rätt som även passar att servera som tillbehör till en bit fisk eller kött.
Halvera och skiva squashen. Skala och skär lökarna i tunna klyftor.
Stek squash och lök var för sig i olivolja tills de fått fin färg. Ställ åt sidan.
Finhacka vitlöksklyftan och fräs den en kort stund i smör. Tillsätt ris och saffran. Rör om och häll på vitt vin.
Fortsätt att späda med några deciliter buljong åt gången. Låt buljongen koka in, rör om och tillsätt mer buljong. Fortsätt så tills all buljong är slut och riset krämigt.
Blanda i parmesanost, peppar, lök och squash. Servera med extra riven parmesan och svartpeppar.
Tips: Vinet kan ersättas med pressad citron och vatten.