Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 23g
Protein: 26g
Kolhydrater: 55g
Recept på risotto con salsiccia. Salsiccia är en italiensk, kryddig korv som kan ersättas med annan kryddstark korv.
Koka upp vatten och buljongtärningar i en kastrull.
Skala och finhacka löken. Fräs lök och ris i 1 msk smör i en gryta. Häll på ölet och låt koka in. Späd med den varma buljongen, lite i taget tills all buljong är slut och risotton är krämig, ca 20 min. Smaka av med salt och peppar.
Skär korven i slantar. Grovhacka persiljan, lägg undan lite till garnering. Stek korv och persilja i 1 msk smör i en stekpanna. Blanda ner korv, persilja och ost i risotton och servera.