Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 22g
Protein: 18g
Kolhydrater: 0g
Recept på risonisoppa med bönor och pestobröd. Mättande och god soppa som alla kan gilla, inte bara vegetarianer.
Skala och skär rotfrukterna i små tärningar. Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs rotfrukter, lök och vitlök i olja i en gryta.
Häll i vattnet och tillsätt buljongtärningarna. Låt soppan koka upp och blanda i risonin. Koka ca 11 min.
Spola av bönorna med kallt vatten och lägg dem i soppan. Krydda med salt och peppar.
Skär brödet i skivor. Rosta det i brödrost. Bred pesto på brödet. Servera bröden till soppan.