Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Med spenat och kesopesto med smak av basilika och parmesan. Ricottaost är en italiensk färskost med frisk och mild smak, passar bra ihop med spenaten.
Pannkakor: Vispa ihop ägg och mjölk.
Vispa i vetemjölet, vispa kraftigt tills inga klumpar finns kvar.
Rör i gräddfilen och ricottan, vispa tills smeten är slät.
Krama ur vätskan ur spenaten. Blanda ner spenaten i smeten. Tillsätt salt och peppar.
Smält lite smör i taget i en stekpanna och stek pannkakorna gyllenbruna på båda sidor.
Kesopesto: Lägg alla ingredienser i en mixer och mixa hastigt ihop allt.
Servering: Servera med kesopesto, basilika och spenat, strö över lite röda linser.
Recept från Mitt kök