Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
God marinad kryddar tjockt revbensspjäll som steks i ugn.
Sweet chilisås och soja ger asiatisk smak.
Sätt ugnen på 225°.
Blanda ingredienserna till marinaden. Klappa in spjällen med den på båda sidor och lägg köttet i en långpanna. Låt stå 40 minuter.
Stek mitt i ugnen ca 30 minuter, vänd efter halva tiden.
Blanda grädden med citronsaft och låt den stå i rumstemperatur ett par timmar. Smaksätt med socker, salt och peppar och droppa i olivolja.
Koka upp lätt saltat vatten och förväll de gröna bönorna i 5 min och sockerärterna i 3 min. Spola dem i kallt vatten. Låt dem kallna helt och skär dem i strimlor på längden.
Skala och skiva rödlöken tunt.
Blanda alla ingredienserna i en skål.