Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Remouladsås

Recept på remouladsås, sauce rémoulade, som den kallas i ursprungslandet Frankrike. En klassisk sås som smakar lika bra till stekt fisk som på ett smörrebröd med rostbiff.

RemouladsåsRemouladsåsRemouladsås
Foto: Shutterstock

Ingredienser

  • 1,5 dlmajonnäs
  • 1ättiksgurka
  • 2 msksyltlök
  • 2 mskkapris
  • 2 mskpersilja
  • 2 mskgräslök
  • 2 mskdill

Gör så här

  1. Finhacka ättiksgurka, syltlök och kapris. Hacka örterna.

  2. Blanda majonnäsen med gurka, lök, kapris och örter. Låt såsen stå kallt till servering.

Vad tyckte du om receptet?

Vill du göra egen majonnäs till din remouladsås hittar du ett recept här: