Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Energirik kaka som piggar upp! Bred ett täcke kokosgrädde över rödbetskakan och strö över granatäppelkärnor.
Rödbetskaka: Mixa nötter, kakao och kokos grovt.
Tillsätt kokosoljan och honungen.
Pressa ur lite av saften ur de rivna rödbetorna (och spar den).
Mixa ihop allt tillsammans med dadlarna.
Lägg plastfolie i en form, cirka 20 × 15 centimeter, och tryck ut massan i formen. Sätt in formen i frysen och ta ut den när den stelnat. Det tar cirka 1–2 timmar.
Topping: Vispa upp kokosgrädden med en elvisp och droppa i några droppar rödbetssaft. Bred kokosgrädden över kakan.
Strö över granatäppelkärnorna och hallonpulvret.
Skär upp i bitar med en vass kniv.
Recept från Mitt kök