Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Raw betyder att baka utan upphettning. Den här vackra och goda tårtan är sprängfylld av nyttigheter.
Botten: Mixa dadlar och nötter grovt. Tillsätt kokosolja och mandel- eller jordnötssmör.
Lägg en rund bit bakplåtspapper i botten på en springform, 19–20 centimeter i diameter. Tryck ut massan i botten och ställ in formen i kylen.
Kokoscashewgrädde: Häll av vattnet som nötterna blötlagts i. Mixa nötterna med lite i taget av mandelmjölken.
Tillsätt kokosolja, honung, vanilj och lakritsgranulat. Mixa ihop allt.
Bred massan över botten och lägg på bären. Förvara tårtan i kylen.
Recept från Mitt kök