Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Enligt raw food-filosofin ska maten vara ekologisk, oprocessad och aldrig upphettad till mer än 47 grader. Här är en fantastisk god chokladtryffelkaka gjord på raw food-vis.
Kärna ur dadlarna. Mixa alla ingredienser utom vattnet i en matberedare.
Tillsätt vatten lite åt gången till en bra konsistens, degen ska hålla ihop och vara en aning klibbig.
Tryck ut degen i en form, ca 10 x 20 cm, klädd med bakplåtspapper. Ställ i frysen.
Chokladtryffel: Lägg alla ingredienser i en matberedare och mixa tills blandningen är helt slät. Var noga med att all avokado har mixats sönder.
Ta ut formen ur frysen och ta ut bottnen. Bred tryffeln över bottnen och ställ in i kylen ca 1 timme för att stelna.
Skär chokladmoussetryffeln med en varm kniv för snygg snittyta (värm kniven under rinnande varmt vatten).