Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fräsch och god bowl med blandade nötter och frön som fungerar fint till lunch eller mellanmål. Det här receptet passar för vegetarianer och de som äter raw food. Servera med till exempel tofu eller keso får du en lite matigare variant av rätten. Vill du göra en vegansk bowl kan du byta ut honungen mot exempelvis agavesirap.
Limehonung: Rör ihop limesaft och honung.
Raw bowl: Lägg gemsallad och endivesallad i botten på portionsskålar.
Skär vattenmelonen i skivor och lägg i skålarna. Strimla rödkålen fint och lägg i.
Skala och svarva polkabetan eller skär den i tunna strimlor. Lägg strimlorna i en skål med kallt vatten några minuter. Häll av vattnet och lägg polkabeta i skålarna.
Skär avokadon i klyftor och lägg i.
Strö över blåbär, frön och nötter.
Recept från Mitt kök