Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Ravioli och sparris

Recept på ravioli och sparris. Superenkel men lyxig rätt. Sparris tunt skivad på längden blir vacker och festlig.

Ravioli och sparris
Ravioli och sparris
Ravioli och sparris
Recept på ravioli och sparris. Foto: Skovdal & Skovdal

Ravioli och sparris

  • 50 gsmör
  • 1 dlvatten
  • 1 tskflingsalt
  • 1 krmsvartpeppar- nymald
  • 1 knippagrön sparris- (250 g)
  • 500 gravioli med spenat och ricottaost- färsk

Gör så här

  1. Bryt av den nedre delen på sparrisen. Skiva sparrisen tunt på mandolin eller med potatsskalare.

  2. Koka raviolin enligt anvisning på förpackningen.

  3. Lägg sparrisen i en kastrull och häll på vattnet. Låt koka ca 1 minut. Ta upp sparrisen med hålslev. Blanda ner smöret i kastrullen. Låt raviolin rinna av och vänd ner den i kastrullen. Krydda med salt och peppar.

  4. Lägg upp raviolin på ett fat och toppa med sparris. Servera genast.

Vad tyckte du om receptet?