Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på rataouille. Varm grönsaksröra som passar bra som tillbehör till kött, kyckling och ugnsbakad fisk. Eller ät den som en vegetarisk rätt med ris eller kokt potatis.
Skala löken och vitlöken och skär i bitar.
Kärna ur och skär paprikan i bitar.
Skär zucchinin i halvmånar och auberginen i bitar. Tärna tomaterna.
Stek löken och vitlöken i olivolja i en vid kastrull, lägg i paprikan, zucchinin och auberginen och fräs allt i rikligt med olivolja. Salta lätt.
Lägg i tomaterna och häll på vinet. Koka upp och sjud i 15–20 minuter under lock. Rör om då och då. Smaka av med salt och peppar.
Recept från Mitt kök