Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Råraka med räkor & löjrom

Så gott! Med riktig lyxkänsla!

Råraka med räkor & löjrom
Råraka med räkor & löjrom
Råraka med räkor & löjrom
Olof Abrahamsson

Ingredienser

  • 400 gpotatis
  • 0,5 tsksalt
  • smör och rapsolja- till stekning
  • 2 dlcrème fraiche
  • 50 glöjrom
  • 120 gräkor- skalade

Garnering

  • dill
  • citron

Gör så här

  1. Skala och riv potatisen grovt på rivjärn eller i matberedare. Blanda med salt.

  2. Lägg små högar med rivet i stekpanna med smör&rapsolja. Platta till och stek på medelvärme tills de är gyllenbruna på båda sidor.

  3. Lägg upp och klicka på crème fraiche. Toppa med löjrom, räkor, dill och citron.

Vad tyckte du om receptet?

Läs också:

 

Recept från Mitt kök