Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Om du inte har tid att pyssla så mycket med chokladmoussen gör du bara två lager choklad i vida glas. Ju smalare glas och ju fler ränder du gör, desto svårare är det att få snyggt - men kan vara värt besväret för effektens skull.
Bryt chokladen i bitar. Smält vit och mörk choklad var för sig i vattenbad eller mikro.Låt chokladen svalna något. Separera äggulorna från vitorna och häll 2 gulor i vardera choklad. Blanda ordentligt.
Vispa grädden. Blanda hälften av grädden i den mörka chokladsmeten och hälften i den vita.
Häll ner i glas. Börja med ett lager mörk choklad och avsluta med ett lager vit.
Ställ kallt tills det är dags för servering.
Hacka daim och strö över. Garnera med önskad mängd hallon.
Recept från Mitt kök